LOADING...

Edhe në pushim, shtepinë e kenë në pëllëmbë të dorës

Në Kosovë tani mund të bleni sistemin për menaxhim dhe monitorim të shtëpisë suaj përmes internetit dhe në çdo kohë të keni nën kontroll dhe vëzhgim funksione të rëndësishme të cilat do t’ua lehtësojnë jetën. Në prezentimin e shkurtër në këtë artikull njoftues do të ju prezantojmë sistemin smarthome të ZIGBERG me të cilin përmes aplikacionit në telefonit tuaj mund të kryeni funksione të ndryshme sic janë
– Kontrollimi i ndriqimit

– Zbuloni rrjedhjen e padëshirueshme të ujit

– Matjën e temperaturës dhe lagështisë
– Fikni dhe ndizini prizat dhe aparatet e lidhura në priza
– Njoftohuni mbi hapjen/mbylljen e dyerve dhe dritareve

– Njoftohuni mbi levizjet në shtëpi kur ju nuk ndodheni aty
– Vezhgoni me kamerë ambientet tuaja dhe njoftohuni për levizjet eventuale gjatë kohës kur ju jeni larg shtëpise apo banesës suaj

Thjeshtësia e instalimit dhe lidhja pa tela
Thjeshtësia e sistemit e cila përfshinë instalimin e thjeshtë dhe të shpejtë, në shumicën e rasteve sipas modelit “bëjeni vet”, duke i shtuar edhe thjeshtësine e përdorimit të aplikacionit e bejnë ZIGBERG Smart Home sistemin pa të cilin ju nuk do të mund të jetoni. Senzorët janë të furnizuar më bateri dhe nuk ka nevojë për kabllo shtesë pasi që ndërlidhja me paisjen kryesore bëhet pa tela. Kjo mënyrë e lidhjës mundëson që instalimi të jetë i shpejtë, efikas dhe pa invervenime në fasaden e brendshme.

Instaluesit e certifkuar
ZIGBERG posedon instaluesit e certifikuar të cilet do të ju ndihmojnë që për një cmim të caktuar të ju instalojnë sistemin në rast se nuk dëshironi që atë ta instaloni vet.

Garancioni
Tek ZIGBERG Smart Home dhe produktet përbërëse do të gjeni kualitetin superior me garancion 1 vjeçar në të gjitha paisjet e blera.

Aplikacioni dhe njoftimet
Aplikacioni për Android instalohet nga PlayStore dhe është shumë i thjeshtë për instalimin fillestar të paisjeve. Krijimi I llogarisë fillestare kërkon vetëm 2 parametra me të cilin ju e ciftëzoni paisjen e blerë dhe cdo herë që ndrroni telefonin nuk ka nevojë që të bëni ndonjë rekonfigurim të paisjeve.

Në aplikacion ju definoni dhomat sipas paisjeve ku janë të vendosura dhe në atë mënyre të grupuara I menaxhoni.

Ju gjithashtu mund ti ndani të gjitha paisjet edhe me nje përson tjeter shëmbull anëtarët tjerë të familjës përderisa ju do të mbeteni menaxhuesi kryesor ndërsa anëtarët tjerë ti shohin njoftimet.
Cmimet më të mira në treg. Bindshëm
ZIGBERG Smart Home sistemi ka cmimet më të mira në treg dhe është zgjidhja më e kompletuar e cila është në gjuhën shqipe. Përvec zgjidhjës më të mirë teknike ZIGBERG ofrohet me cmime promocionale për një shtëpi bazike duke filluar nga 383 EUR në të cilen mund të shtoni edhe paisje tjera përcjellëse sipas nevojë apo konfigurimit të shtepise apo banesës suaj.

Për më shumë detaje reth produkteve të ZIGBERG na vizitoni ne Instagram dhe Facebook dhe gjithashtu në uebfaqën tonë.

www.zigberg.de
fb.com/zigberg
Instagr.am/zigbergofficial

WhatsApp chat